Снимка: Иван Трухчев - читател на Блиц На зловеща гледка се

...
Снимка: Иван Трухчев - читател на Блиц На зловеща гледка се
Коментари Харесай

Извънредно! Труп изплува на варненския плаж

Снимка: Иван Трухчев - четец на Блиц 

На злокобна панорама се е натъкнал четец на Блиц. Варненецът Иван Трухчев алармира медията ни, че на плажа в Морската столица е изплувал мъртвец. Безжизненото тяло е на делфин. По думите на читателя ни сходна панорама се трансформира в притеснителна традиция.  Иван Трухчев прецизира, че трупът на делфина е на към 20-30 метра от 3-та буна, където дребни деца в това време се къпят и крещят от наслада при срещата си с морето.

Споделяме сигнала на читателя ни без редакторска интервенция: „ Поредният мъртъв делфин във Варна. За страдание се трансформира в традиция всяко лято морето да изхвърля трупове на най-свободните и интелигентни морски същества. Логично е да се запитам дали рибарските даляни малко по-навътре в морето не са повода? И дали напълно предумишлено трупът на бедното животно не е бил съзнателно изхвърлен? Всичко това се случва на към 20-30 метра от 3-та буна, където дребни деца в това време се къпят и крещят от наслада при срещата си с морето.



Според спасителите на близкия плаж сигнал е бил подаден още нощес?! Питам се дали институциите си правят работата. Питам се за какво няма информация в такива обстановки на кого да се обадим? Питам се за какво откакто персонално подадох сигнал на 112 преди повече от 4 часа към момента никой не си е мръднал пръста... “. „ Все отново се свързах с РИОСВ-Варна. От там разясниха, че има подаден сигнал към Община Варна, само че компанията, която е виновна за изнасянето на труповете не работела през уикенда “, прецизира читателят ни. Ето и фотосите, които Иван Трухчев изпрати до медията ни. Предупреждаваме, че не са за хора със слаби нерви!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР